Slaapcomfort Jack Suykerbuyk en Preston Slaapcomfort
Favicon Preston
Slaapcomfort Jack Suykerbuyk

Passie voor slapen

Het belang van de juiste basis voor een goede nachtrust is groter dan u denkt. Het gaat om de perfecte combinatie van comfort en support, luxe en stijl. Bij Preston zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige slaapoplossingen en weten we precies welke matras of boxspring bij u past. Of wat de laatste trends zijn voor een compleet ingerichte slaapkamer. Want alle Preston dealers hebben van slapen hun passie gemaakt. En die passie, kennis en ervaring hebben zij gebundeld in een collectie die antwoord geeft op uw wensen en behoeften op slaapgebied. Zo profiteert u van 536 jaar ervaring, kennis en passie en slaapt ook u een stuk beter.

Slaapcomfort Jack Suykerbuyk

Roosendaalseweg 5
4711 RR Sint Willebrord
076 - 544 14 14
info@jacksuykerbuyk.com
www.altijdlekkerslapen.nl
Routebeschrijving

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00 (op afspraak tot 21.00)
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten (Laatste zondag van de maand op afspraak)

‘We zijn als mede-ontwikkelaar van de Preston collectie erg betrokken bij het eindproduct. En daarom geven we ook met een gerust hart de garantie de het product vereist.’

De Preston verkooppunten

De Preston organisatie heeft veel winkels in Nederland. Er is er dus altijd wel een voor u in de buurt om eens gezellig te komen kijken. De Preston specialisten munten uit in hun service, klantvriendelijkheid en de kwaliteit van hun producten.