Over ons, lees meer over Preston Slaapcomfort
Favicon Preston

Over ons

Om een goede slaapoplossing te kunnen adviseren die echt bij u past, is het belangrijk om precies te begrijpen waar u als klant behoefte aan heeft. En slapen is voor iedereen weer anders. Waar de een behoefte heeft aan een stevig matras, droomt de ander weg bij een zachter ligcomfort. De een wil graag een makkelijke instap, de ander kan niet zonder elektrisch verstelbare rugsteun. Warm of koud, synthetisch of natuurlijke materialen, lekker slapen betekent voor iedereen iets anders. Het vraagt steeds om andere oplossingen en andere materialen. Daarom kiezen we er bij Preston Slaapcomfort heel bewust voor om onze collectie zelf te ontwikkelen. Om precies dát te produceren waar onze klanten naar vragen. Samen met gerenommeerde fabrikanten gaan we op zoek naar de beste materialen om een slaapoplossing te maken die naadloos aansluit bij uw wensen. Dat is ons vak en daar ligt onze passie.

De klant als inspiratie

Niet voor niets bezoeken onze specialisten meerdere keren per jaar internationale vakbeurzen en brainstormen ze regelmatig samen over de beste slaapoplossingen. Op basis van de wensen en verhalen van u als klant stellen wij de Preston collectie samen. Door goed te luisteren naar uw voorkeuren op het gebied van lekker en gezond slapen, weten wij precies wat u nodig heeft. Maar vooral, hoe bijvoorbeeld een boxspring, matras of dekbed gemaakt hoort te zijn. Onze slaapspecialisten zijn nauw betrokken bij de selectie van materialen en de ontwikkeling van onze producten, om een hoge kwaliteit te garanderen.

‘Als slaapspecialist van de Preston collectie hebben we inspraak op de ontwikkelingen van de producten. We zien wat de behoeften zijn en kunnen zo sneller schakelen met de fabrikant.’

Deskundig advies van uw Preston specialist

De Preston slaapspecialisten hebben jarenlange ervaring in het adviseren en begeleiden van klanten naar een optimale slaapervaring. Of u nu op zoek bent naar het juiste matras voor rugondersteuning, een comfortabel hoofdkussen voor nekpijn, of een stijlvol bedframe dat past bij uw interieur, onze experts staan klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Ze zullen graag uw slaapbehoeften en voorkeuren bespreken om een persoonlijk slaapadvies op maat te geven. Onze missie is om u te voorzien van de best mogelijke slaapkamerinrichting voor een goede nachtrust en een uitgerust ontwaken.

‘Met zo’n grote club van toegewijde dealers met jarenlange kennis en ervaring, ontstaat expertise van een hoog niveau.’

De Preston verkooppunten

Uw zoektocht naar slaapcomfort begint bij Preston Slaapcomfort. Met verkooppunten verspreid door heel Nederland, is er altijd een verkooppunt bij u in de buurt. De specialisten in deze winkels zijn er trots op om u te helpen met eersteklas service en het aanbieden van de Preston Slaapcomfort collectie.