Zomer acties

De Preston voorjaarscollectie brengt weer fantastische aanbiedingen met zich mee. Verwen jezelf met bijvoorbeeld een compleet boxspring Kristal 25 bestaande uit 2 comfortabele vlakke boxsprings en de 7-zone Preston Topaas matrassen. De Preston Kristal 25 is verkrijgbaar in 4 verschillende comfortklassen en zowel elektrisch als standaard uitvoering met een uitgebreide garantie van 25 jaar op frame- en veerbreuk.  

Hoofdkussens

Heerlijk liggen op een hoofdkussen zonder bezweet en klam wakker te worden, daar zorgt hoofdkussen Polardream voor door zijn vulling met Aerelle Cool Night vezelbolletjes die ervoor zorgen dat de warmte van het hoofd gedurende de hele nacht langzaam afgevoerd wordt. 

Zweefdeurkasten

Zowel zweefdeurkast Murano als Nadia 2.0 zijn in zoveel verschillende afmetingen verkrijgbaar, dat ze in elke slaapkamer tot hun recht zullen komen. Met de keuze om de kast te voorzien van een spiegeldeur of glazen deuren die in verschillende kleuren leverbaar zijn, kunt u eindeloze combinaties maken. Een slaapkamerkast met een ruime keuze voor het uiterlijk alsook meerdere opties voor de binnenkant zorgt ervoor dat u op stijlvolle wijze genoeg opbergruimte heeft.

Matrassen

De matrassen van Preston zijn altijd in alle maten leverbaar en zorgen voor een heerlijke nachtrust. Preston heeft in de edelstenen serie een matras voor ieder slaaptype. Matras Robijn met 7 comfortzones en afritsbare Fern Cool & Dry stretch tijk zorgt voor een koel en droog slaapklimaat. Matras Saffier heeft extra drukverlagende eigenschappen om nog beter te ondersteunen. Matras Onyx is een koudschuimmatras verkrijgbaar in 3 hardheden . Matras Jade heeft Pulse®latex afdekking en de high-low pocketveren zorgen voor extra ondersteuning met zijn Thermo-Gel Finish© zorgt er met zijn intelligente tijk ervoor dat je altijd een behaaglijk temperatuur ervaart.  

Dekbedden

De Sensation 7Air Excellent* is een enkel synthetisch dekbed in verschillende maten beschikbaar alsook in 4 seizoenen uitvoering. Een van de nieuwste technologisch ontwikkelingen die zorgt voor een heerlijke slaapsensatie: het dekbed Sensation 7air door de vulling met kwali-soft &Air : een kwalitatief hoogwaardige blijvend veerkrachtige vezel met 7 luchtkanalen.

 

Bekijk de verschillende voorjaarsartikelen hieronder of bezoek een van de Preston verkooppunten

Albertine Verbruggen heeft een belangrijke rol bij het samenstellen van de slaapcollectie van Preston
‘We gaan altijd uit van de vraag:
hoe kunnen we het slaapcomfort van de consument nóg beter maken?’

Preston in het nieuws

Zomervoordeel bij alle Preston winkels
In de nieuwe zomerfolder staan weer een aantal mooie aanbiedingen voor een
Preston slaapcomfort heeft een nieuwe website!
Het heeft even geduurd maar nu kunnen we dan eindelijk laten zien dat we ee
Wist u dit?
Slaap. Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paa
Slaap lekker
Zalig slapen, wie droomt er niet van? Lekker slapen, het lijkt allemaal zo