Slaap lekker

Zalig slapen, wie droomt er niet van?

Lekker slapen, het lijkt allemaal zo simpel. Een kind kan de was doen. Sterker nog: pas geboren baby’s slapen als doorgewinterde pro’s een gat in de dag.

Waarom wordt het mettertijd dan steeds moeilijker? Je zou verwachten dat oefening kunst baart, maar niets is minder waar. We nachtbraken er lustig oplos met z’n allen. In ons drukke bestaan dreigt slapen een sluitpost te worden. En dat terwijl goede nachtrust de basis is voor een gezond, gelukkig leven.

Maar wat is dan de basis van gezond slapen? Dat is een matras die bij jouw lichaam past. Dat is een dekbed dat bij jouw past. Dat is de omgeving die bij jouw past.

Uw Preston dealer kan u hier gelukkig veel meer over vertellen. Want eerlijk is eerlijk, bij slapen komt meer kijken dan alleen een goede matras.

Meer weten? Kijk verder op deze website of stap één van onze winkels binnen. Wij adviseren je graag over goed en gezond slapen.

Overig nieuws

Wist u dit?
Slaap. Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paar opmerkelijke feitjes bij elkaar verzameld.
Preston slaapcomfort heeft een nieuwe website!
Het heeft even geduurd maar nu kunnen we dan eindelijk laten zien dat we een nieuwe website, een nieuw magazine en een nieuwe huisstijl hebben gekregen.
Zomersale bij alle Preston winkels
De nieuwe zomer folder is uit met daarin weer een aantal mooie aanbiedingen voor een nog betere nachtrust.