De Mensen

Om een goede slaapoplossing te kunnen adviseren die echt bij u past, is het belangrijk om precies te begrijpen waar u als klant behoefte aan heeft. En slapen is voor iedereen weer anders. Waar de een behoefte heeft aan een stevig matras, droomt de ander weg bij een zachter ligcomfort. De een wil graag een makkelijke instap, de ander kan niet zonder elektrisch verstelbare rugsteun. Warm of koud, synthetisch of natuurlijke materialen, lekker slapen betekent voor iedereen iets anders. Het vraagt steeds om andere oplossingen en andere materialen. Daarom kiezen we er bij Preston heel bewust voor om onze collectie zelf te ontwikkelen. Om precies dát te produceren waar onze klanten naar vragen. Samen met gerenommeerde fabrikanten gaan we op zoek naar de beste materialen om een slaapoplossing te maken die naadloos aansluit bij uw wensen. Dat is ons vak en daar ligt onze passie.

De klant als inspiratie

Niet voor niets bezoeken onze specialisten meerdere keren per jaar internationale vakbeurzen en brainstormen ze regelmatig samen over de beste slaapoplossingen. Op basis van de wensen en verhalen van u als klant stellen wij de Preston collectie samen. Door goed te luisteren naar uw voorkeuren op het gebied van lekker en gezond slapen, weten wij precies wat u nodig heeft. Maar vooral, hoe bijvoorbeeld een boxspring, matras of dekbed gemaakt hoort te zijn. Onze slaapspecialisten zijn nauw betrokken bij de selectie van materialen en de ontwikkeling van onze producten, om een hoge kwaliteit te garanderen.

‘Als slaapspecialist van de Preston collectie hebben we inspraak op de ontwikkelingen van de producten. We zien wat de behoeften zijn en kunnen zo sneller schakelen met de fabrikant.’
Marco Smit, Jordy Bekkers, Rob Fengler, Hans Huisman
Deelnemers Preston Concept

Deskundig advies en de persoonlijke begeleiding van uw Preston specialist

De Preston slaapspecialisten kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en helpen u bij het samenstellen van een optimale slaapkamerinrichting. Wanneer u uw ideale kast en wellicht bijpassende nachtkastjes of een commode heeft samengesteld, zorgen we ervoor dat de kast zo snel mogelijk wordt bezorgd en vakkundig wordt gemonteerd.

‘Met zo’n grote club van toegewijde dealers met jarenlange kennis en ervaring, ontstaat expertise van een hoog niveau.’
Gisa Snoeken
Dealer Preston

Preston in het nieuws

Voordeel bij alle Preston winkels
In de nieuwe folder staan weer een aantal mooie aanbiedingen voor een nog b
Afvalbeheerbijdrage matrassen
Stimulatie
Wist u dit?
Slaap. Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paa
Slaap lekker
Zalig slapen, wie droomt er niet van? Lekker slapen, het lijkt allemaal zo