Wintersale

De Preston wintersale brengt weer fantastische aanbiedingen met zich mee. Verwen jezelf met bijvoorbeeld een compleet boxspring set inclusief Home HR topper vanaf 845 euro. De Preston Royal boxspring biedt een heerlijk ligcomfort in 4 comfortklassen en heeft een uitgebreide garantie  van 25 jaar op frame- en veerbreuk. Maak je slaapkamer geheel in dezelfde stijl met het slaapkamerprogramma Wellington, heerlijk slapen in een stijlvolle Bianco-eiken en rawsteel decor. Naast complete bedden en boxsprings is nagenoeg alles wat met heerlijk slapen te maken heeft tijdens de wintersale tijdelijk in prijs verlaagd.

Dekbedden

De Preston 4-seizoenen dekbed is van zuiver scheerwol en zorgt voor een heerlijk warm bed in de koude wintermaanden en is door de ritsen gemakkelijk los te maken voor de zomer. Naast de alle seizoenen dekbed is er de donzen variant. Een van de nieuwste technologisch ontwikkelingen die zorgt voor een heerlijke slaapsensatie is het dekbed Sensation 7air, gevuld met kwali-soft &Air : een kwalitatief hoogwaardige blijvend veerkrachtige vezel met 7 luchtkanalen.

Hoofdkussens

Heerlijk liggen op een hoofdkussen zonder bezweet en klam wakker te worden, daar zorgt hoofdkussen Polardream voor door zijn vulling met Aerelle Cool Night vezelbolletjes die ervoor zorgen dat de warmte van het hoofd gedurende de hele nacht langzaam afgevoerd wordt. 

Zweefdeurkasten

Zowel zweefdeurkast Murano als Nadia 2.0 zijn in zoveel verschillende afmetingen verkrijgbaar, dat ze in elke slaapkamer tot hun recht zullen komen. Met de keuze om de kast te voorzien van een spiegeldeur of glazen deuren die in verschillende kleuren leverbaar zijn, kunt u eindeloze combinaties maken. Een slaapkamerkast met een ruime keuze voor het uiterlijk alsook meerdere opties voor de binnenkant zorgt ervoor dat u op stijlvolle wijze genoeg opbergruimte heeft.

 

Matrassen

De matrassen van Preston zijn altijd in alle maten leverbaar en zorgen voor een heerlijke nachtrust. De Preston Royal serie met zijn Thermo-Gel Finish© zorgt er met zijn intelligente tijk ervoor dat je altijd een behaaglijk temperatuur ervaart. 

De Preston Royal is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen: Bronze, Silver en Platinum met ieder zijn eigen unieke eigenschappen.

 

Bekijk de verschillende wintersale artikelen hieronder of bezoek een van de Preston verkooppunten

Albertine Verbruggen heeft een belangrijke rol bij het samenstellen van de slaapcollectie van Preston
‘We gaan altijd uit van de vraag:
hoe kunnen we het slaapcomfort van de consument nóg beter maken?’

Preston in het nieuws

Wintersale bij alle Preston winkels
In de nieuwe folder Wintersale staan weer een aantal mooie aanbiedinge
Preston slaapcomfort heeft een nieuwe website!
Het heeft even geduurd maar nu kunnen we dan eindelijk laten zien dat we ee
Wist u dit?
Slaap. Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paa
Slaap lekker
Zalig slapen, wie droomt er niet van? Lekker slapen, het lijkt allemaal zo