Wintersale

De Preston wintersale brengt weer fantastische aanbiedingen met zich mee. Verwen jezelf met bijvoorbeeld een compleet boxspring set inclusief comfortschuim topper vanaf 795 euro. De Preston Comfort boxspring heeft een Bonell binnenvering en is leverbaar in 6 kleuren. Een moderne variant op de boxspring is de boxspring preston minimum met zijn stijlvolle poten. Naast complete bedden en boxsprings is nagenoeg alles wat met heerlijk slapen te maken heeft tijdens de wintersale tijdelijk in prijs verlaagd.

Dekbedden

De Preston 4-seizoenen dekbed is van zuiver scheerwol en zorgt voor een heerlijk warm bed in de koude wintermaanden en is door de ritsen gemakkelijk los te maken voor de zomer. Naast de alle seizoenen dekbed is er de donzen variant, de Preston Silver. Dit dekbed is gemaakt van 90% dons en is zowel in enkel en 4 seizoenen variant leverbaar. 

Matrassen

De matrassen van Preston zijn altijd in alle maten leverbaar en zorgen voor een heerlijke nachtrust. De Preston Royal serie met zijn Thermo-Gel Finish© zorgt er met zijn intelligente tijk ervoor dat je altijd een behaaglijk temperatuur ervaart. 

Ben je op zoek naar niet een, maar twee nieuwe matrassen? Bij aanschaf van een all-season pocketveren matras krijg je er de tweede gratis bij. 

 

Bekijk de verschillende wintersale artikelen hieronder of bezoek een van de Preston verkooppunten

Albertine Verbruggen heeft een belangrijke rol bij het samenstellen van de slaapcollectie van Preston
‘We gaan altijd uit van de vraag:
hoe kunnen we het slaapcomfort van de consument nóg beter maken?’

Preston in het nieuws

Summersale bij alle Preston winkels
In de nieuwe folder Summersal staan weer een aantal mooie aanbiedingen voor
Preston slaapcomfort heeft een nieuwe website!
Het heeft even geduurd maar nu kunnen we dan eindelijk laten zien dat we ee
Wist u dit?
Slaap. Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paa
Slaap lekker
Zalig slapen, wie droomt er niet van? Lekker slapen, het lijkt allemaal zo