Lentesale

De Preston lentesale brengt weer fantastische aanbiedingen met zich mee. Verwen jezelf met bijvoorbeeld een complete boxspring set inclusief topper vanaf 795 euro. De Preston Kiara boxspring bestaat uit 2 vlakke boxen op zwarte designpoten met een strak zwevend hoofdbord, een pocketveermatras met comfortzones met een comfortabele koudschuim topper en is leverbaar in 3 kleuren. Naast complete bedden en boxsprings is nagenoeg alles wat met heerlijk slapen te maken heeft tijdens de lentesale tijdelijk in prijs verlaagd.

Dekbedden

Het Preston 4-seizoenendekbed van 100% katoen heeft een goed vochtopnemend vermogen en is wasbaar op 60 graden. De donzen variant is het dekbed Preston Silver. Dit dekbed is gemaakt van 90% dons en is zowel in enkel en 4 seizoenen variant leverbaar. 

Matrassen

De matrassen van Preston zijn in alle maten leverbaar en zorgen voor een heerlijke nachtrust. De Preston Royal serie met zijn Thermo-Gel Finish© zorgt er met zijn intelligente tijk ervoor dat je altijd een behaaglijke temperatuur ervaart. 

Ben je op zoek naar niet één, maar twee nieuwe matrassen? Bij aanschaf van een all-season pocketveren matras krijg je er de tweede gratis bij. 

De SpaceDream matrassen hebben een uniek ligcomfort met drukverlagende eigenschappen. Deze matrassen bieden u perfecte ondersteuning. Tijdens de lentesale ontvangt u bij aankoop van een SpaceDream matras, een ergonomisch hoofdkussen gratis!

 

Bekijk de verschillende lentesale artikelen hieronder of bezoek een van de Preston verkooppunten

Albertine Verbruggen heeft een belangrijke rol bij het samenstellen van de slaapcollectie van Preston
‘We gaan altijd uit van de vraag:
hoe kunnen we het slaapcomfort van de consument nóg beter maken?’

Preston in het nieuws

Summersale bij alle Preston winkels
In de nieuwe folder Summersal staan weer een aantal mooie aanbiedingen voor
Preston slaapcomfort heeft een nieuwe website!
Het heeft even geduurd maar nu kunnen we dan eindelijk laten zien dat we ee
Wist u dit?
Slaap. Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paa
Slaap lekker
Zalig slapen, wie droomt er niet van? Lekker slapen, het lijkt allemaal zo