Actuele acties

Klik op de afbeelding voor de actuele folder!
 winterfolder

 

De Preston wintercollectie heeft weer verschillende aanbiedingen om je in de koudere maanden warm te houden. Verwen jezelf met boxspring Kaapstad of Kristal 12 in combinatie met bijvoorbeeld een dekbed Dreamstar Polardream Alaska Cool Night gevuld met Aerelle Cool Night vezelbolletjes, die de hele nacht de warmte van het hoofd zal afvoeren.

Complete slaapkamer

Een slaapkamer in eenzelfde stijl zorgt voor rust en een heerlijk serene sfeer. De complete slaapkamer programma Maxim bestaat uit een ledikant met een modern stalen frame en een amulux mango decor, nachtkastjes met softclose laden en bijpassende commode. De ledikant is verkrijgbaar in 140/160/180 bij 200. 

Maak de slaapkamer af met een dekbed en hoofdkussen van Dreamstar. Kies bijvoorbeeld de Dreamstar Dynamic, gevuld met 700 gram polyester bolletjes en voorzien van MITE PROTECT.  

Matrassen en toppers

De matrassen van Preston zijn altijd in alle maten leverbaar en zorgen voor een heerlijke nachtrust. Preston heeft in de edelstenen serie een matras voor ieder slaaptype. Matras Robijn met 7 comfortzones en afritsbare Fern Cool & Dry stretch tijk zorgt voor een koel en droog slaapklimaat. Matras Prestige 4 seasons heeft een bovenzijde die is voorzien van een
verkoelende SensICE® dubbeldoek ,doorstikt met noppenschuim en 200 gram anti-allergische watten. Topper Onyx is een koudschuim topper verkrijgbaar in 3 hardheden. Matras Jade heeft Pulse®latex afdekking en de high-low pocketveren zorgen voor extra ondersteuning met zijn Thermo-Gel Finish© zorgt er met zijn intelligente tijk ervoor dat je altijd een behaaglijk temperatuur ervaart. 

Zweefdeurkasten

Zweefdeurkast Nadia is in zoveel verschillende afmetingen verkrijgbaar, dat ze in elke slaapkamer tot hun recht komt. Met de keuze om de kast te voorzien van een spiegeldeur of glazen deuren die in verschillende kleuren leverbaar zijn, kunt u eindeloze combinaties maken. Een slaapkamerkast met een ruime keuze voor het uiterlijk alsook meerdere opties voor de binnenkant zorgt ervoor dat u op stijlvolle wijze genoeg opbergruimte heeft. 

 

Bekijk de actuele aanbieding artikelen hieronder, in de folder (klik hier voor de folder) of bezoek een van de Preston verkooppunten

Een afvaardiging van de Preston dealers heeft een belangrijke rol bij het samenstellen van de slaapcollectie van Preston
‘We gaan altijd uit van de vraag:
hoe kunnen we het slaapcomfort van de consument nóg beter maken?’

Preston in het nieuws

Voordeel bij alle Preston winkels
In de nieuwe folder staan weer een aantal mooie aanbiedingen voor een nog b
Afvalbeheerbijdrage matrassen
Stimulatie
Wist u dit?
Slaap. Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paa
Slaap lekker
Zalig slapen, wie droomt er niet van? Lekker slapen, het lijkt allemaal zo