Actuele acties

Klik op de afbeelding voor de actuele folder!
 voorjaarsfolder

 

De Preston voorjaars collectie heeft weer verschillende aanbiedingen om de lente te vieren. Verwen jezelf met boxspring Kaapstad of Kristal 12 in combinatie met bijvoorbeeld een dekbed Dreamstar Polardream Alaska Cool Night gevuld met Aerelle Cool Night vezelbolletjes, die de hele nacht de warmte van het hoofd zal afvoeren.

Complete slaapkamer

Een slaapkamer in eenzelfde stijl zorgt voor rust en een heerlijk serene sfeer. De complete slaapkamer programma Wellington bestaat uit een ledikant met een modern stalen frame met een houtdekor Bianco-eiken ombouw, nachtkastjes met softclose laden en bijpassende zweefdeurkast. De ledikant is verkrijgbaar in 140/160/180 bij 200. 

Maak de slaapkamer af met een dekbed en hoofdkussen van Dreamstar. Kies bijvoorbeeld voor de anti allergische Dreamstar Micro air deluxe met uitstekende vochtregulerende eigenschappen en een heerlijke ondersteuning .  

Matrassen en toppers

De matrassen van Preston zijn altijd in alle maten leverbaar en zorgen voor een heerlijke nachtrust. Preston heeft in de edelstenen serie een matras voor ieder slaaptype. Matras Robijn met 7 comfortzones en afritsbare Fern Cool & Dry stretch tijk zorgt voor een koel en droog slaapklimaat. De Preston Mangano matrassen zoals de Matras Hybrid heeft een combinatie van 2 lagen visco-elastisch schuim (soft & medium) met Active Motion® profilering en 7 zones met
laterale ventilatie kanalen om te zorgen voor de perfecte nachtrust.Topper Onyx is een koudschuim topper verkrijgbaar in 3 hardheden. Matras Jade heeft Pulse®latex afdekking en de high-low pocketveren zorgen voor extra ondersteuning met zijn Thermo-Gel Finish© zorgt er met zijn intelligente tijk ervoor dat je altijd een behaaglijk temperatuur ervaart. 

Zweefdeurkasten

Zweefdeurkast Murano is in 12 verschillende afmetingen verkrijgbaar, waardoor ze in elke slaapkamer tot hun recht komt. Met de keuze om de kast te voorzien van een spiegeldeur of glazen deuren die in verschillende kleuren leverbaar zijn, kunt u eindeloze combinaties maken. Een slaapkamerkast met een ruime keuze voor het uiterlijk alsook meerdere opties voor de binnenkant zorgt ervoor dat u op stijlvolle wijze genoeg opbergruimte heeft. 

 

Bekijk de actuele aanbieding artikelen hieronder, in de folder (klik hier voor de folder) of bezoek een van de Preston verkooppunten

Een afvaardiging van de Preston dealers heeft een belangrijke rol bij het samenstellen van de slaapcollectie van Preston
‘We gaan altijd uit van de vraag:
hoe kunnen we het slaapcomfort van de consument nóg beter maken?’

Preston in het nieuws

Voordeel bij alle Preston winkels
In de nieuwe folder staan weer een aantal mooie aanbiedingen voor een nog b
Afvalbeheerbijdrage matrassen
Stimulatie
Wist u dit?
Slaap. Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paa
Slaap lekker
Zalig slapen, wie droomt er niet van? Lekker slapen, het lijkt allemaal zo