Wist u dit? - Preston Slaapcomfort
Favicon Preston

Wist u dit?

Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paar opmerkelijke feitjes bij elkaar verzameld. 

Slaap.

Alles veranderd, behalve onze slaapduur. De gemiddelde volwassene slaapt anno 2018 even lang als de volwassenen in 1993 deden. Namelijk 7,41 uur. Als u dat uw leven lang volhoud heeft u er best wat uurtjes slaap op zitten. Zo slaapt de gemiddelde mens slaapt 30 jaar van zijn leven, maar dat is niks vergeleken de Koala’s. Die slapen namelijk zo’n 22 uur per dag.

Wanneer we 50 worden, hebben we al zo’n 100.000 dromen gedroomd. Daarnaast dromen 12% van de mensen in zwart-wit. Volgens het voedingscentrum verbranden we ongeveer 500 calorieën in een nacht van 8 uur.

Slaapdronken zijn bestaat niet. Bent u 17 uur of langer wakker, dan zijn uw prestaties vergelijkbaar met iemand die 5 promille alcohol in zijn bloed heeft zitten.

Voor de duurste hotelkamer ter wereld betaald u € 66.000,- per nacht. U verblijft dan in het Grand Penthouse in het Mark Hotel in New York.

De Preston verkooppunten

De Preston organisatie heeft veel winkels in Nederland. Er is er dus altijd wel een voor u in de buurt om eens gezellig te komen kijken. De Preston specialisten munten uit in hun service, klantvriendelijkheid en de kwaliteit van hun producten.