Wist u dit? - Preston Slaapcomfort
Favicon Preston

Wist u dit?

Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paar opmerkelijke feitjes bij elkaar verzameld. 

Opmerkelijke slaapfeitjes

- Alles veranderd, behalve onze slaapduur. De gemiddelde volwassene slaapt anno 2018 even lang als de volwassenen in 1993 deden. Namelijk 7,41 uur. Als u dat uw leven lang volhoud heeft u er best wat uurtjes slaap op zitten. Zo slaapt de gemiddelde mens slaapt 30 jaar van zijn leven, maar dat is niks vergeleken de Koala’s. Die slapen namelijk zo’n 22 uur per dag.

- Wanneer we 50 worden, hebben we al zo’n 100.000 dromen gedroomd. Daarnaast dromen 12% van de mensen in zwart-wit. Volgens het voedingscentrum verbranden we ongeveer 500 calorieën in een nacht van 8 uur.

- Slaapdronken zijn bestaat niet. Bent u 17 uur of langer wakker, dan zijn uw prestaties vergelijkbaar met iemand die 5 promille alcohol in zijn bloed heeft zitten.

- Voor de duurste hotelkamer ter wereld betaald u € 66.000,- per nacht. U verblijft dan in het Grand Penthouse in het Mark Hotel in New York.

De Preston verkooppunten

Uw zoektocht naar slaapcomfort begint bij Preston Slaapcomfort. Met verkooppunten verspreid door heel Nederland, is er altijd een verkooppunt bij u in de buurt. De specialisten in deze winkels zijn er trots op om u te helpen met eersteklas service en het aanbieden van de Preston Slaapcomfort collectie.