Zomeracties

De Preston zomercollectie brengt weer fantastische aanbiedingen met zich mee. Verwen jezelf met boxspring Kaapstad of Kristal 25 in combinatie met bijvoorbeeld de 7-zone Preston All Seasons matrassen met heerlijk verkoelende dubbeldoek Sense-ice om de hete zomernachten makkelijk mee door te komen. Stel de ideale boxspring samen door te kiezen uit 4 verschillende comfortklassen en zowel elektrisch als standaard uitvoering met een uitgebreide garantie van 25 jaar op frame- en veerbreuk.

 

Complete slaapkamer

Een slaapkamer in eenzelfde stijl zorgt voor rust en een heerlijk serene sfeer. De complete slaapkamer programma Maxim bestaat uit een ledikant, 2 of 3 deurs linnenkast en een nachtkast gemaakt in een eigentijdse houtdecor stijl: een combinatie van strakke lijnen en rustige warme houttinten. De ledikant is verkrijgbaar in 140/160/180 bij 200. 

Maak de slaapkamer af met een dekbed en hoofdkussen van Dreamstar. Kies bijvoorbeeld de dreamstar sensation 7air excellent, door de 7 luchtkanalen is deze blijvend veerkrachtig en voelt heerlijk licht in gewicht. 

 

Matrassen

De matrassen van Preston zijn altijd in alle maten leverbaar en zorgen voor een heerlijke nachtrust. Preston heeft in de edelstenen serie een matras voor ieder slaaptype. Matras Robijn met 7 comfortzones en afritsbare Fern Cool & Dry stretch tijk zorgt voor een koel en droog slaapklimaat. Matras Saffier heeft extra drukverlagende eigenschappen om nog beter te ondersteunen. Matras Onyx is een koudschuimmatras verkrijgbaar in 3 hardheden. Matras Jade heeft Pulse®latex afdekking en de high-low pocketveren zorgen voor extra ondersteuning met zijn Thermo-Gel Finish© zorgt er met zijn intelligente tijk ervoor dat je altijd een behaaglijk temperatuur ervaart.  

 

Zweefdeurkasten

Zowel zweefdeurkast Murano als zweefdeurkast Wellington van het slaapkamerprogramma Wellington zijn in zoveel verschillende afmetingen verkrijgbaar, dat ze in elke slaapkamer tot hun recht zullen komen. Met de keuze om de kast te voorzien van een spiegeldeur of glazen deuren die in verschillende kleuren leverbaar zijn, kunt u eindeloze combinaties maken. Een slaapkamerkast met een ruime keuze voor het uiterlijk alsook meerdere opties voor de binnenkant zorgt ervoor dat u op stijlvolle wijze genoeg opbergruimte heeft. 

  

 

Bekijk de verschillende zomer artikelen hieronder, in de folder (klik hier voor de folder) of bezoek een van de Preston verkooppunten

Een afvaardiging van de Preston dealers heeft een belangrijke rol bij het samenstellen van de slaapcollectie van Preston
‘We gaan altijd uit van de vraag:
hoe kunnen we het slaapcomfort van de consument nóg beter maken?’

Preston in het nieuws

Voordeel bij alle Preston winkels
In de nieuwe folder staan weer een aantal mooie aanbiedingen voor een nog b
Afvalbeheerbijdrage matrassen
Stimulatie
Wist u dit?
Slaap. Het blijft een beetje een vaag begrip. Daarom hebben we hier een paa
Slaap lekker
Zalig slapen, wie droomt er niet van? Lekker slapen, het lijkt allemaal zo